- Bewaar

- Bewaar
Kotelet en penne met bloemkool in waterkerscoulis
Onze drankensuggesties
Bier Houppe Sterk blond bier Wijn Château Pauly-La Martinette A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pluk de blaadjes van de waterkers en mix samen met de basilicumblaadjes, 2 eetl. olijfolie, 2 eetl. water, het citroensap en het teentje knoflook tot een gladde saus.
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de penne en de bloemkool 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de koteletten 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de waterkerscoulis onder de penne en de bloemkool.
-
Afwerking:
-
Snij de koteletten in schuine sneetjes en serveer met de pasta.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g bloemkool in kleine roosjes. 2 Kook 30 g penne samen met de bloemkool, 30 g kotelet en 1 takje verse peterselie 12 min. in water. 3 Giet af, meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder en mix tot een gladde puree.
Onze drankensuggesties
Bier Houppe Sterk blond bier Wijn Château Pauly-La Martinette A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pluk de blaadjes van de waterkers en mix samen met de basilicumblaadjes, 2 eetl. olijfolie, 2 eetl. water, het citroensap en het teentje knoflook tot een gladde saus.
-
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
-
Bereiding:
-
Kook de penne en de bloemkool 10 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de koteletten 5 min. goudbruin aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de waterkerscoulis onder de penne en de bloemkool.
-
Afwerking:
-
Snij de koteletten in schuine sneetjes en serveer met de pasta.
Baby eet mee Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby of peuter Bereiding (15 min.) 1 Snij 100 g bloemkool in kleine roosjes. 2 Kook 30 g penne samen met de bloemkool, 30 g kotelet en 1 takje verse peterselie 12 min. in water. 3 Giet af, meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder en mix tot een gladde puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Houppe Sterk blond bier Wijn Château Pauly-La Martinette A.O.P. Bordeaux