- Bewaar

- Bewaar
Koude soep met peultjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de diepgevroren groentereepjes 2 min.
-
Blus met de groentebouillon en breng aan de kook. Voeg de aardappelblokjes en de peultjes toe.
-
Breng opnieuw aan de kook en laat 15 min. onafgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Mix heel fijn, laat afkoelen en zet 2 à 3 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Meng de kaasjes onder de soep en werk vlak voor het serveren af met blaadjes munt.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 50 g peultjes in reepjes en 50 g aardappelen in blokjes. 2 Kook de peultjes en de aardappelblokjes 15 min. in een bodempje water samen met 50 g diepgevroren groentereepjes. 3 Mix alles.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de diepgevroren groentereepjes 2 min.
-
Blus met de groentebouillon en breng aan de kook. Voeg de aardappelblokjes en de peultjes toe.
-
Breng opnieuw aan de kook en laat 15 min. onafgedekt sudderen op een zacht vuur.
-
Mix heel fijn, laat afkoelen en zet 2 à 3 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Meng de kaasjes onder de soep en werk vlak voor het serveren af met blaadjes munt.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (20 min.) 1 Snij 50 g peultjes in reepjes en 50 g aardappelen in blokjes. 2 Kook de peultjes en de aardappelblokjes 15 min. in een bodempje water samen met 50 g diepgevroren groentereepjes. 3 Mix alles.