Koude spirellisalade met groene groenten
Koude spirellisalade met groene groenten

Koude spirellisalade met groene groenten

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 545 kcal
Vet 17.9 g
Koolhydraat 78.7 g
Eiwit 16.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.

  4. Kook intussen de peultjes 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Snij middendoor.

  5. Kook de diepgevroren erwten ± 3 min. gaar in een bodempje water. Giet af en spoel onder koud water.

  6. Snipper het bieslook fijn.

  7. Bereiding:
  8. Meng de erwten, de peultjes en de halfgedroogde tomaten onder de pasta.

  9. Meng de olijfolie met het limoensap en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout en roer onder de pasta.

Tip

- Lekker bij rood vlees. - Meng wat limoenzeste onder de olijfolie voor een frisse toets.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.

  4. Kook intussen de peultjes 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Snij middendoor.

  5. Kook de diepgevroren erwten ± 3 min. gaar in een bodempje water. Giet af en spoel onder koud water.

  6. Snipper het bieslook fijn.

  7. Bereiding:
  8. Meng de erwten, de peultjes en de halfgedroogde tomaten onder de pasta.

  9. Meng de olijfolie met het limoensap en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout en roer onder de pasta.

Tip

- Lekker bij rood vlees. - Meng wat limoenzeste onder de olijfolie voor een frisse toets.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 545 kcal
Vet 17.9 g
Koolhydraat 78.7 g
Eiwit 16.8 g

Bekijk het recept digitaal