- Bewaar

- Bewaar
Koude spirellisalade met groene groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
-
Kook intussen de peultjes 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Snij middendoor.
-
Kook de diepgevroren erwten ± 3 min. gaar in een bodempje water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de erwten, de peultjes en de halfgedroogde tomaten onder de pasta.
-
Meng de olijfolie met het limoensap en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout en roer onder de pasta.
- Lekker bij rood vlees. - Meng wat limoenzeste onder de olijfolie voor een frisse toets.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Laat goed uitlekken.
-
Kook intussen de peultjes 5 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Snij middendoor.
-
Kook de diepgevroren erwten ± 3 min. gaar in een bodempje water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de erwten, de peultjes en de halfgedroogde tomaten onder de pasta.
-
Meng de olijfolie met het limoensap en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout en roer onder de pasta.
- Lekker bij rood vlees. - Meng wat limoenzeste onder de olijfolie voor een frisse toets.