In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de geschilde peer in dunne plakjes. Besmeer 4 sneetjes kramiek met de roomkaas en verdeel er de zwartewoudham, de plakjes peer en de honing over.
Bedek telkens met een tweede sneetje kramiek. Bestrijk de bovenste sneetjes met de olijfolie en leg de croques op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C.
Tip
Liever vegetarisch? Laat de ham weg en vervang de honing door Luikse siroop voor extra smaak.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de geschilde peer in dunne plakjes. Besmeer 4 sneetjes kramiek met de roomkaas en verdeel er de zwartewoudham, de plakjes peer en de honing over.
Bedek telkens met een tweede sneetje kramiek. Bestrijk de bovenste sneetjes met de olijfolie en leg de croques op een bakplaat met bakpapier. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven, op 180 °C.
Tip
Liever vegetarisch? Laat de ham weg en vervang de honing door Luikse siroop voor extra smaak.