Kreeftenbisque met garnalen in cappuccinostijl
- Bewaar

- Bewaar
Kreeftenbisque met garnalen in cappuccinostijl
Aperitiefhapje
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
318 kcal
Vet
24.5 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraat
14.9 g
Suiker
6.9 g
Vezel
2 g
Eiwit
8.4 g
Zout
2.8 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de kreeftensoep in een steelpan.
-
Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak de noordzeegarnalen enkele seconden. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Klop de room licht op en kruid met peper en zout.
-
Giet de bisque in glaasjes en lepel er de room over. Voeg de garnalen toe en werk af met wat gehakte verse dragon.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de kreeftensoep in een steelpan.
-
Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak de noordzeegarnalen enkele seconden. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Klop de room licht op en kruid met peper en zout.
-
Giet de bisque in glaasjes en lepel er de room over. Voeg de garnalen toe en werk af met wat gehakte verse dragon.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
318 kcal
Vet
24.5 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraat
14.9 g
Suiker
6.9 g
Vezel
2 g
Eiwit
8.4 g
Zout
2.8 g
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?