Kreeftenbisque met garnalen in cappuccinostijl
Kreeftenbisque met garnalen in cappuccinostijl

Kreeftenbisque met garnalen in cappuccinostijl

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 318 kcal
Vet 24.5 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraat 14.9 g
Suiker 6.9 g
Vezel 2 g
Eiwit 8.4 g
Zout 2.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de kreeftensoep in een steelpan.

  3. Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak de noordzeegarnalen enkele seconden. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Klop de room licht op en kruid met peper en zout.

  5. Giet de bisque in glaasjes en lepel er de room over. Voeg de garnalen toe en werk af met wat gehakte verse dragon.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de kreeftensoep in een steelpan.

  3. Verhit intussen de arachideolie in een pan en bak de noordzeegarnalen enkele seconden. Laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Klop de room licht op en kruid met peper en zout.

  5. Giet de bisque in glaasjes en lepel er de room over. Voeg de garnalen toe en werk af met wat gehakte verse dragon.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 318 kcal
Vet 24.5 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraat 14.9 g
Suiker 6.9 g
Vezel 2 g
Eiwit 8.4 g
Zout 2.8 g

Bekijk het recept digitaal