Krieltjes uit het Wilde Westen
Krieltjes uit het Wilde Westen

Krieltjes uit het Wilde Westen

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook 600 g krielaardappelen in de schil in lichtgezouten water gedurende ± 20 min. Giet af en pel ze.

  3. Maak een vinaigrette: meng 1 fijngesnipperd plantje platte peterselie met 1 dl olijfolie, 5 druppels tabasco, 1 mespuntje suiker en 1 koffiel. cajunkruiden.

  4. Kruid met peper en zout. Breng de krielaardappelen op smaak met de vinaigrette.

  5. Afwerking:
  6. Lekker met dunne lende met been en een salade.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook 600 g krielaardappelen in de schil in lichtgezouten water gedurende ± 20 min. Giet af en pel ze.

  3. Maak een vinaigrette: meng 1 fijngesnipperd plantje platte peterselie met 1 dl olijfolie, 5 druppels tabasco, 1 mespuntje suiker en 1 koffiel. cajunkruiden.

  4. Kruid met peper en zout. Breng de krielaardappelen op smaak met de vinaigrette.

  5. Afwerking:
  6. Lekker met dunne lende met been en een salade.

Bekijk het recept digitaal