- Bewaar

- Bewaar
Krieltjesbrochette met ansjovis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pluk de dille van de takjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de krielaardappelen 15 min. In licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen. Snij daarna in de breedte in 2.
-
Meng de olijfolie met het citroensap, de honing, de sjalot en de dille.
-
Meng de dressing onder de krielaardappelen.
-
Steek een half krieltje op een brochettestokje. Vouw een ansjovisreepje dubbel en prik het ook op het brochettestokje. Eindig met een half krieltje. Maak zo 12 brochettes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Pluk de dille van de takjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de krielaardappelen 15 min. In licht gezouten water. Giet af en laat afkoelen. Snij daarna in de breedte in 2.
-
Meng de olijfolie met het citroensap, de honing, de sjalot en de dille.
-
Meng de dressing onder de krielaardappelen.
-
Steek een half krieltje op een brochettestokje. Vouw een ansjovisreepje dubbel en prik het ook op het brochettestokje. Eindig met een half krieltje. Maak zo 12 brochettes.