- Bewaar

- Bewaar
Krieltjessalade met boontjes en mosterdvinaigrette
Onze drankensuggesties
Wijn Lafazanis Geometria Malagouzia Griekenland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde minikrieltjes goed schoon onder koud water. Snij daarna in de lengte in 2.
-
Breek de uiteinden van de prinsessenboontjes.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de radijzen in de lengte in 4.
-
Bereiding:
-
Kook de minikrieltjes 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Maak de vinaigrette: meng de mosterd met de balsamicoazijn, de walnotenolie, de honing en het bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Doe de minikrieltjes in een serveerschaal en voeg de prinsessenboontjes, de waterkers en de radijzen toe. Meng er de vinaigrette onder.
Onze drankensuggesties
Wijn Lafazanis Geometria Malagouzia Griekenland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde minikrieltjes goed schoon onder koud water. Snij daarna in de lengte in 2.
-
Breek de uiteinden van de prinsessenboontjes.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de radijzen in de lengte in 4.
-
Bereiding:
-
Kook de minikrieltjes 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Maak de vinaigrette: meng de mosterd met de balsamicoazijn, de walnotenolie, de honing en het bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Doe de minikrieltjes in een serveerschaal en voeg de prinsessenboontjes, de waterkers en de radijzen toe. Meng er de vinaigrette onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Lafazanis Geometria Malagouzia Griekenland