- Bewaar

- Bewaar
Krieltjessalade met gemarineerde artisjok en lente-ui
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water en snij in de lengte in 2.
-
Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn.
-
Snij de artisjokharten in 4.
-
Bereiding:
-
Kook de krieltjes 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Meng intussen de zure room met de mosterd en 1 eetl. olie uit de verpakking van de artisjokharten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de dressing onder de krieltjes en de artisjokharten en bestrooi met de lente-ui en het bieslook.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water en snij in de lengte in 2.
-
Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn.
-
Snij de artisjokharten in 4.
-
Bereiding:
-
Kook de krieltjes 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Meng intussen de zure room met de mosterd en 1 eetl. olie uit de verpakking van de artisjokharten. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng de dressing onder de krieltjes en de artisjokharten en bestrooi met de lente-ui en het bieslook.