- Bewaar

- Bewaar
Krieltjessalade met kruidige avocadodressing
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn J. Leuck-Thull Riesling A.O.P Moselle luxembourgeoise
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Wrijf de krieltjes goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snij intussen de aspergepunten schuin in 2. Kook 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Pluk de blaadjes basilicum en snij het bieslook grof. Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de radijzen in schijfjes. Snij de steeltjes van de waterkers.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in stukken en besprenkel met het citroensap. Mix met de zure room, het basilicum en het bieslook tot een gladde saus. Kruid met peper en zout.
-
Meng de krieltjes met de slascheuten, de lente-uitjes, de aspergepunten en de radijzen. Besprenkel de salade met de dressing. Bestrooi met de hennepzaadjes en de waterkers. Serveer er de rest van de dressing apart bij.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn J. Leuck-Thull Riesling A.O.P Moselle luxembourgeoise
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
Wrijf de krieltjes goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 2. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snij intussen de aspergepunten schuin in 2. Kook 1 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
-
Pluk de blaadjes basilicum en snij het bieslook grof. Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de radijzen in schijfjes. Snij de steeltjes van de waterkers.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in stukken en besprenkel met het citroensap. Mix met de zure room, het basilicum en het bieslook tot een gladde saus. Kruid met peper en zout.
-
Meng de krieltjes met de slascheuten, de lente-uitjes, de aspergepunten en de radijzen. Besprenkel de salade met de dressing. Bestrooi met de hennepzaadjes en de waterkers. Serveer er de rest van de dressing apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn J. Leuck-Thull Riesling A.O.P Moselle luxembourgeoise