- Bewaar

- Bewaar
Krieltjessalade met linzen en rode biet
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris 'Sélection du Sommelier' A.O.P. Alsace Wolfberger Bier Rodenbach Vintage Roodbruin bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Spoel intussen de linzen en laat uitlekken. Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Snij de rode bieten en de augurken in stukjes van 1 cm.
-
Meng de aardappelen, linzen, knoflook, lente-uitjes, rode bieten, augurken, blauwe bessen en veldsla onder elkaar. Besprenkel met de olijfolie en de appelazijn. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en bak de plantaardige kipstukjes 3 à 4 min. goudbruin aan alle kanten. Serveer met de salade.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris 'Sélection du Sommelier' A.O.P. Alsace Wolfberger Bier Rodenbach Vintage Roodbruin bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
40 min.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Spoel intussen de linzen en laat uitlekken. Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Snij de rode bieten en de augurken in stukjes van 1 cm.
-
Meng de aardappelen, linzen, knoflook, lente-uitjes, rode bieten, augurken, blauwe bessen en veldsla onder elkaar. Besprenkel met de olijfolie en de appelazijn. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan en bak de plantaardige kipstukjes 3 à 4 min. goudbruin aan alle kanten. Serveer met de salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris 'Sélection du Sommelier' A.O.P. Alsace Wolfberger Bier Rodenbach Vintage Roodbruin bier