- Bewaar

- Bewaar
Krieltjessalade met pesto en gedroogde tomaten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water en kook ± 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en snij in 2.
-
Snij intussen de rode ui in heel fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Besprenkel de sla met de olijfolie en kruid met peper en zout. Roer er de uiringen en de gedroogde tomaten onder.
-
Meng de pesto onder de krielaardappelen en verdeel ze over de salade.
Breng de sla op smaak met 2 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaten in plaats van olijfolie. U hoeft dan niet meer bij te kruiden met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water en kook ± 15 min. in lichtgezouten water. Giet af en snij in 2.
-
Snij intussen de rode ui in heel fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Besprenkel de sla met de olijfolie en kruid met peper en zout. Roer er de uiringen en de gedroogde tomaten onder.
-
Meng de pesto onder de krielaardappelen en verdeel ze over de salade.
Breng de sla op smaak met 2 eetl. olie uit de verpakking van de gedroogde tomaten in plaats van olijfolie. U hoeft dan niet meer bij te kruiden met peper en zout.