- Bewaar

- Bewaar
Krieltjessalade met prinsessenbonen, chorizo en yoghurtdressing
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min. + afkoelen)
-
Wrijf de ongeschilde minikrieltjes goed schoon onder koud water. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij intussen de chorizo in blokjes van 1 cm. Bak 10 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bereiding:
-
Snij de krieltjes in 2 of 4. Meng met de prinsessenbonen, de chorizo en de rucola.
-
Kruid de Griekse yoghurt met de peterselie, peper en zout. Meng onder de krieltjessalade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min. + afkoelen)
-
Wrijf de ongeschilde minikrieltjes goed schoon onder koud water. Kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Kook intussen de prinsessenbonen 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij intussen de chorizo in blokjes van 1 cm. Bak 10 min. in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Bereiding:
-
Snij de krieltjes in 2 of 4. Meng met de prinsessenbonen, de chorizo en de rucola.
-
Kruid de Griekse yoghurt met de peterselie, peper en zout. Meng onder de krieltjessalade.