- Bewaar

- Bewaar
Krieltjessalade met scampi's en boontjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Chardonnay I.G.P. Pays d' Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water en kook 20 à 25 min. gaar in lichtgezouten water (naargelang van de dikte).
-
Kook ondertussen de prinsessenbonen 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper de dragon (u hebt 2 eetl. nodig)
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de wortelen in staafjes ter grootte van de prinsessenbonen.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de sjalotten en het knoflook glazig. Voeg de wortelstaafjes toe en laat 5 min. stoven.
-
Voeg de krielaardappelen en de prinsessenbonen toe en roer er de rozemarijn en de fijngesnipperde dragon onder. Laat nog 3 à 5 min. warm worden. Kruid met peper en zout.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de scampi's 2 min. aan elke kant. Roer er 3 eetl. water en het bouillonketeltje onder.
-
Roer de scampi's onder de aardappelen en laat nog 3 min. stoven. Serveer warm of lauw.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (25 min.) 1 Kook 100 g geschilde krielaardappelen 20 min. gaar in water. 2 Voeg na 10 min. 100 g prinsessenbonen in stukjes toe. 3 Giet af, mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Chardonnay I.G.P. Pays d' Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Wrijf de krielaardappelen goed schoon onder koud water en kook 20 à 25 min. gaar in lichtgezouten water (naargelang van de dikte).
-
Kook ondertussen de prinsessenbonen 5 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Snipper de dragon (u hebt 2 eetl. nodig)
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de wortelen in staafjes ter grootte van de prinsessenbonen.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een braadpan en bak de sjalotten en het knoflook glazig. Voeg de wortelstaafjes toe en laat 5 min. stoven.
-
Voeg de krielaardappelen en de prinsessenbonen toe en roer er de rozemarijn en de fijngesnipperde dragon onder. Laat nog 3 à 5 min. warm worden. Kruid met peper en zout.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een braadpan en bak de scampi's 2 min. aan elke kant. Roer er 3 eetl. water en het bouillonketeltje onder.
-
Roer de scampi's onder de aardappelen en laat nog 3 min. stoven. Serveer warm of lauw.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 4 maand Bereiding (25 min.) 1 Kook 100 g geschilde krielaardappelen 20 min. gaar in water. 2 Voeg na 10 min. 100 g prinsessenbonen in stukjes toe. 3 Giet af, mix fijn en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Duc de Lerme Chardonnay I.G.P. Pays d' Oc