Kroepoektoastjes met kip
Kroepoektoastjes met kip

Kroepoektoastjes met kip

Aperitiefhapje
15 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 lente-uitje in fijne ringen en hou het groen apart. Ontpit 1/2 tomaat en snij in kleine blokjes. Snij 6 sneetjes kipfilet (charcuterie) fijn.

  3. Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met 1/2 koffiel. geroosterde sesamzaadjes, 1 koffiel. olijfolie, 1/2 koffiel. balsamicoazijn, peper en zout.

  4. Verdeel het mengsel over 15 kroepoeks (Chinese garnalenchips) en werk af met het fijngesnipperde groen van het lente-uitje.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 lente-uitje in fijne ringen en hou het groen apart. Ontpit 1/2 tomaat en snij in kleine blokjes. Snij 6 sneetjes kipfilet (charcuterie) fijn.

  3. Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met 1/2 koffiel. geroosterde sesamzaadjes, 1 koffiel. olijfolie, 1/2 koffiel. balsamicoazijn, peper en zout.

  4. Verdeel het mengsel over 15 kroepoeks (Chinese garnalenchips) en werk af met het fijngesnipperde groen van het lente-uitje.

Bekijk het recept digitaal