In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij 1 lente-uitje in fijne ringen en hou het groen apart. Ontpit 1/2 tomaat en snij in kleine blokjes. Snij 6 sneetjes kipfilet (charcuterie) fijn.
Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met 1/2 koffiel. geroosterde sesamzaadjes, 1 koffiel. olijfolie, 1/2 koffiel. balsamicoazijn, peper en zout.
Verdeel het mengsel over 15 kroepoeks (Chinese garnalenchips) en werk af met het fijngesnipperde groen van het lente-uitje.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij 1 lente-uitje in fijne ringen en hou het groen apart. Ontpit 1/2 tomaat en snij in kleine blokjes. Snij 6 sneetjes kipfilet (charcuterie) fijn.
Meng alle ingrediënten door elkaar en breng op smaak met 1/2 koffiel. geroosterde sesamzaadjes, 1 koffiel. olijfolie, 1/2 koffiel. balsamicoazijn, peper en zout.
Verdeel het mengsel over 15 kroepoeks (Chinese garnalenchips) en werk af met het fijngesnipperde groen van het lente-uitje.