- Bewaar

- Bewaar
Krokant aspergeslaatje
Onze drankensuggesties
andere El Coto D.O.C. Rioja - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de muntblaadjes en de peterselie fijn.
-
Schil de asperges van top naar voet. Snij de harde uiteinden (± 2 cm) eraf.
-
Snij de ham in fijne reepjes.
-
Snij de radijsjes in dunne schijfjes.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes en besprenkel met het sap van 1/2 citroen.
-
Verkruimel het oud brood heel fijn.
-
Bereiding:
-
Snij de asperges in lange slierten. Leg de asperges daarvoor plat op een plank en gebruik een dunschiller.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het broodkruim met de hamreepjes en de fijngesnipperde peterselie in ± 8 min. krokant.
-
Maak een vinaigrette van de walnotenolie, 1 eetl. olijfolie, de honing, de rest van het citroensap, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de aspergeslierten met de appelblokjes, de schijfjes radijs, de roze bessen en de fijngesnipperde munt. Doe er de vinaigrette onder en strooi er het broodkruim met de hamreepjes en de peterselie bovenop.
Onze drankensuggesties
andere El Coto D.O.C. Rioja - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de muntblaadjes en de peterselie fijn.
-
Schil de asperges van top naar voet. Snij de harde uiteinden (± 2 cm) eraf.
-
Snij de ham in fijne reepjes.
-
Snij de radijsjes in dunne schijfjes.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes en besprenkel met het sap van 1/2 citroen.
-
Verkruimel het oud brood heel fijn.
-
Bereiding:
-
Snij de asperges in lange slierten. Leg de asperges daarvoor plat op een plank en gebruik een dunschiller.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het broodkruim met de hamreepjes en de fijngesnipperde peterselie in ± 8 min. krokant.
-
Maak een vinaigrette van de walnotenolie, 1 eetl. olijfolie, de honing, de rest van het citroensap, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de aspergeslierten met de appelblokjes, de schijfjes radijs, de roze bessen en de fijngesnipperde munt. Doe er de vinaigrette onder en strooi er het broodkruim met de hamreepjes en de peterselie bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
andere El Coto D.O.C. Rioja - Spanje