- Bewaar

- Bewaar
Krokant geitenkaashapje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Haal de plakjes bladerdeeg uit de diepvries.
-
Rits intussen de naaldjes van de takjes rozemarijn.
-
Klop de eidooier los met een vork.
-
Schil de halve appel en snij in schijfjes. Snij elk schijfje in 2.
-
Snij de geitenkaas in 12 schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Steek met een glaasje 12 cirkels uit het bladerdeeg.
-
Leg een stukje appel op elke cirkel en schik er een schijfje geitenkaas bovenop. Vouw de randen van de bladerdeegcirkel rond de kaas.
-
Bestrijk de zijkanten met de losgeklopte eidooier.
-
Druppel een beetje honing over elk geitenkaashapje en bestrooi met wat rozemarijn.
-
Leg de hapjes op een bakplaat met bakpapier en bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien warm of lauw op.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Haal de plakjes bladerdeeg uit de diepvries.
-
Rits intussen de naaldjes van de takjes rozemarijn.
-
Klop de eidooier los met een vork.
-
Schil de halve appel en snij in schijfjes. Snij elk schijfje in 2.
-
Snij de geitenkaas in 12 schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Steek met een glaasje 12 cirkels uit het bladerdeeg.
-
Leg een stukje appel op elke cirkel en schik er een schijfje geitenkaas bovenop. Vouw de randen van de bladerdeegcirkel rond de kaas.
-
Bestrijk de zijkanten met de losgeklopte eidooier.
-
Druppel een beetje honing over elk geitenkaashapje en bestrooi met wat rozemarijn.
-
Leg de hapjes op een bakplaat met bakpapier en bak 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Dien warm of lauw op.