- Bewaar

- Bewaar
Krokant varkenshaasje met puree van gebakken spruitjes
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Maak een kruisvormige inkeping in het voetje van de spruiten.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Meng de panko met de rozemarijn, de peterselie en de olijfolie.
-
Kruid het varkenshaasje met zwarte peper en zout en besmeer het met de mosterd. Wentel het vlees door het pankomengsel en leg het in een ovenschaal.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Zet het varkenshaasje ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook de spruiten 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de sjalotten 10 min. op een zacht vuur. Voeg de spruiten toe en zet het vuur hoger. Roerbak enkele min.
-
Haal de spruiten van het vuur en voeg de aardappelen toe. Stamp fijn en meng met 1 eetl. boter en de melk.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in sneetjes en serveer met de spruitjespuree.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 12 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 1 aardappel en snij in stukjes. Snij 100 g spruiten in 4. 2 Kook de aardappel en de spruiten 20 min. in een bodempje water. 3 Bak 30 g varkenshaasje gaar in 1 koffiel. plantaardige olie. Snij in stukken en kruid met peper.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Maak een kruisvormige inkeping in het voetje van de spruiten.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Meng de panko met de rozemarijn, de peterselie en de olijfolie.
-
Kruid het varkenshaasje met zwarte peper en zout en besmeer het met de mosterd. Wentel het vlees door het pankomengsel en leg het in een ovenschaal.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Zet het varkenshaasje ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook de spruiten 10 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de sjalotten 10 min. op een zacht vuur. Voeg de spruiten toe en zet het vuur hoger. Roerbak enkele min.
-
Haal de spruiten van het vuur en voeg de aardappelen toe. Stamp fijn en meng met 1 eetl. boter en de melk.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in sneetjes en serveer met de spruitjespuree.
Peuter eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter. + 12 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 1 aardappel en snij in stukjes. Snij 100 g spruiten in 4. 2 Kook de aardappel en de spruiten 20 min. in een bodempje water. 3 Bak 30 g varkenshaasje gaar in 1 koffiel. plantaardige olie. Snij in stukken en kruid met peper.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Chianti Classico D.O.C.G. Nozzoleto Tenute Ambrogio e Giovanni Folonari Toscana - Italië