Krokante groenteloempia's in noedelsoep met oesterzwammen
Krokante groenteloempia's in noedelsoep met oesterzwammen

Krokante groenteloempia's in noedelsoep met oesterzwammen

20 min.
Soep
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 425 kcal
Vet 17 g
Koolhydraat 50.4 g
Eiwit 15.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Scheur de oesterzwammen in reepjes.

  4. Verdeel de broccoli in roosjes.

  5. Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  6. Schil en rasp de gember.

  7. Bereiding:
  8. Breng de bouillon aan de kook in een kookpot en voeg de sojasaus en de sherry toe. Doe er daarna de reepjes oesterzwam en de broccoliroosjes bij. Laat 5 min. sudderen.

  9. Hak ondertussen de geroosterde cashewnoten fijn.

  10. Voeg de eiermie en sojascheuten toe aan de soep en laat nog eens 5 min. sudderen tot ze gaar zijn. Voeg de geraspte gember toe en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.

  11. Verhit ondertussen de rijstolie en bak de diepgevroren miniloempia's goudbruin en krokant.

  12. Afwerking:
  13. Schep de soep in kommetjes en leg er telkens 3 miniloempia's op.

  14. Werk af met de gehakte cashewnoten en de blaadjes koriander.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. Scheur de oesterzwammen in reepjes.

  4. Verdeel de broccoli in roosjes.

  5. Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  6. Schil en rasp de gember.

  7. Bereiding:
  8. Breng de bouillon aan de kook in een kookpot en voeg de sojasaus en de sherry toe. Doe er daarna de reepjes oesterzwam en de broccoliroosjes bij. Laat 5 min. sudderen.

  9. Hak ondertussen de geroosterde cashewnoten fijn.

  10. Voeg de eiermie en sojascheuten toe aan de soep en laat nog eens 5 min. sudderen tot ze gaar zijn. Voeg de geraspte gember toe en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.

  11. Verhit ondertussen de rijstolie en bak de diepgevroren miniloempia's goudbruin en krokant.

  12. Afwerking:
  13. Schep de soep in kommetjes en leg er telkens 3 miniloempia's op.

  14. Werk af met de gehakte cashewnoten en de blaadjes koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 425 kcal
Vet 17 g
Koolhydraat 50.4 g
Eiwit 15.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Floreffe blond Blond abdijbier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië

Bekijk het recept digitaal