- Bewaar

- Bewaar
Krokante groenteloempia's in noedelsoep met oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe blond Blond abdijbier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Schil en rasp de gember.
-
Bereiding:
-
Breng de bouillon aan de kook in een kookpot en voeg de sojasaus en de sherry toe. Doe er daarna de reepjes oesterzwam en de broccoliroosjes bij. Laat 5 min. sudderen.
-
Hak ondertussen de geroosterde cashewnoten fijn.
-
Voeg de eiermie en sojascheuten toe aan de soep en laat nog eens 5 min. sudderen tot ze gaar zijn. Voeg de geraspte gember toe en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Verhit ondertussen de rijstolie en bak de diepgevroren miniloempia's goudbruin en krokant.
-
Afwerking:
-
Schep de soep in kommetjes en leg er telkens 3 miniloempia's op.
-
Werk af met de gehakte cashewnoten en de blaadjes koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe blond Blond abdijbier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Rooster de cashewnoten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Schil en rasp de gember.
-
Bereiding:
-
Breng de bouillon aan de kook in een kookpot en voeg de sojasaus en de sherry toe. Doe er daarna de reepjes oesterzwam en de broccoliroosjes bij. Laat 5 min. sudderen.
-
Hak ondertussen de geroosterde cashewnoten fijn.
-
Voeg de eiermie en sojascheuten toe aan de soep en laat nog eens 5 min. sudderen tot ze gaar zijn. Voeg de geraspte gember toe en kruid naar smaak met zwarte peper en zout.
-
Verhit ondertussen de rijstolie en bak de diepgevroren miniloempia's goudbruin en krokant.
-
Afwerking:
-
Schep de soep in kommetjes en leg er telkens 3 miniloempia's op.
-
Werk af met de gehakte cashewnoten en de blaadjes koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe blond Blond abdijbier Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico Moncaro Marche - Italië