- Bewaar

- Bewaar
Krokante groenten met quorn en saffraan
Onze drankensuggesties
Wijn Vallon des Glauges Coteaux d'Aix en Provence Wijn Hardys Semillon Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de koriander fijn.
-
Meng de quorn (diepvries: ontdooien niet nodig) met de geperste knoflook, de saffraan, het paprikapoeder en het kerriepoeder, de cayennepeper en 1 eetl. olijfolie.
-
Snij de venkel en de wortelen in zeer fijne staafjes.
-
Halveer en ontpit de dadels en snij de vijgen in 4.
-
Laat de kikkererwten uitlekken.
-
Snij de tomaten in blokjes.
-
Verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 3 eetl. olijfolie toe. Roerbak de quorn gedurende 3 min. samen met de kruiden.
-
Voeg de paprikareepjes, de wortel- en de venkelstaafjes, de komijn, de kikkererwten en de bouillon toe en bak 5 min. al roerend. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomatenblokjes, de dadels en de vijgen toe en bak gedurende 1 min.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en serveer met couscous.
Onze drankensuggesties
Wijn Vallon des Glauges Coteaux d'Aix en Provence Wijn Hardys Semillon Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Snipper de koriander fijn.
-
Meng de quorn (diepvries: ontdooien niet nodig) met de geperste knoflook, de saffraan, het paprikapoeder en het kerriepoeder, de cayennepeper en 1 eetl. olijfolie.
-
Snij de venkel en de wortelen in zeer fijne staafjes.
-
Halveer en ontpit de dadels en snij de vijgen in 4.
-
Laat de kikkererwten uitlekken.
-
Snij de tomaten in blokjes.
-
Verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 3 eetl. olijfolie toe. Roerbak de quorn gedurende 3 min. samen met de kruiden.
-
Voeg de paprikareepjes, de wortel- en de venkelstaafjes, de komijn, de kikkererwten en de bouillon toe en bak 5 min. al roerend. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomatenblokjes, de dadels en de vijgen toe en bak gedurende 1 min.
-
Afwerking:
-
Bestrooi met de koriander en serveer met couscous.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Vallon des Glauges Coteaux d'Aix en Provence Wijn Hardys Semillon Chardonnay Australië