Krokante kerstsokken
Krokante kerstsokken

Krokante kerstsokken

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 81 kcal
Vet 2.6 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 10.4 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 3.9 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij 12 gelijke stukken uit het pizzadeeg in de vorm van kerstsokken. Schik ze naast elkaar op een bakplaat met bakpapier (gebruik gerust het papier van het pizzadeeg).

  4. Meng de Italiaanse kruiden onder de passata. Bestrijk er de stukken deeg mee. Bestrooi met de geraspte kaas.

  5. Snij het sneetje ham in heel dunne reepjes en verdeel over de minipizza's. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Snij 12 gelijke stukken uit het pizzadeeg in de vorm van kerstsokken. Schik ze naast elkaar op een bakplaat met bakpapier (gebruik gerust het papier van het pizzadeeg).

  4. Meng de Italiaanse kruiden onder de passata. Bestrijk er de stukken deeg mee. Bestrooi met de geraspte kaas.

  5. Snij het sneetje ham in heel dunne reepjes en verdeel over de minipizza's. Zet ± 10 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 81 kcal
Vet 2.6 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraat 10.4 g
Suiker 0.8 g
Vezel 0.5 g
Eiwit 3.9 g
Zout 0.6 g

Bekijk het recept digitaal