- Bewaar

- Bewaar
Krokante tofoe met veggienaise
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Dep de tofoe droog en snij in staafjes van max. 1 cm.
-
Kruid de bloem met de cayennepeper, de Provençaalse kruiden, zeezout en peper. Wentel de staafjes tofoe door de gekruide bloem.
-
Klop het ei los en wentel er de tofoestaafjes door. Rol daarna door de panko en zorg dat ze goed bedekt zijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de toefoestaafjes goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Maak intussen de dipsaus: klop de haverdrink samen met de mosterd en de azijn los. Giet er de zonnebloemolie in straaltjes bij en blijf intussen kloppen tot de saus de textuux van mayonaise heeft. Kruid met peper en zout en meng er de ketchup onder.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Dep de tofoe droog en snij in staafjes van max. 1 cm.
-
Kruid de bloem met de cayennepeper, de Provençaalse kruiden, zeezout en peper. Wentel de staafjes tofoe door de gekruide bloem.
-
Klop het ei los en wentel er de tofoestaafjes door. Rol daarna door de panko en zorg dat ze goed bedekt zijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de toefoestaafjes goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Maak intussen de dipsaus: klop de haverdrink samen met de mosterd en de azijn los. Giet er de zonnebloemolie in straaltjes bij en blijf intussen kloppen tot de saus de textuux van mayonaise heeft. Kruid met peper en zout en meng er de ketchup onder.