Krokante tofoe met veggienaise
Krokante tofoe met veggienaise

Krokante tofoe met veggienaise

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 147 kcal
Vet 13 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraat 3.8 g
Suiker 0.7 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 3.2 g
Zout 0.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Dep de tofoe droog en snij in staafjes van max. 1 cm.

  3. Kruid de bloem met de cayennepeper, de Provençaalse kruiden, zeezout en peper. Wentel de staafjes tofoe door de gekruide bloem.

  4. Klop het ei los en wentel er de tofoestaafjes door. Rol daarna door de panko en zorg dat ze goed bedekt zijn.

  5. Verhit de olijfolie in een pan en bak de toefoestaafjes goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

  6. Maak intussen de dipsaus: klop de haverdrink samen met de mosterd en de azijn los. Giet er de zonnebloemolie in straaltjes bij en blijf intussen kloppen tot de saus de textuux van mayonaise heeft. Kruid met peper en zout en meng er de ketchup onder.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Dep de tofoe droog en snij in staafjes van max. 1 cm.

  3. Kruid de bloem met de cayennepeper, de Provençaalse kruiden, zeezout en peper. Wentel de staafjes tofoe door de gekruide bloem.

  4. Klop het ei los en wentel er de tofoestaafjes door. Rol daarna door de panko en zorg dat ze goed bedekt zijn.

  5. Verhit de olijfolie in een pan en bak de toefoestaafjes goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

  6. Maak intussen de dipsaus: klop de haverdrink samen met de mosterd en de azijn los. Giet er de zonnebloemolie in straaltjes bij en blijf intussen kloppen tot de saus de textuux van mayonaise heeft. Kruid met peper en zout en meng er de ketchup onder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 147 kcal
Vet 13 g
Verzadigd vet 1.8 g
Koolhydraat 3.8 g
Suiker 0.7 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 3.2 g
Zout 0.1 g

Bekijk het recept digitaal