- Bewaar

- Bewaar
Krokante zalmfilet met pittige salade en aardappelkroketten
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de toma'muse in 2.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne staafjes van ± 0,5 cm dik. Pers de halve citroen en besprenkel de appel met het sap.
-
Meng de olijfolie onder de tapenade en bestrijk hiermee de zalmfilets. Hou een eetl. opzij voor de salade.
-
Hak de noten grof.
-
Bereiding:
-
Meng de veldsla met de kerstomaten, de staafjes appel, gevulde kerspaprika's en de grofgehakte noten. Kruid met peper en zout en werk af met de tapenade.
-
Giet de panko in een diep bord en paneer de zalmfilets.
-
Smelt de boter in een pan en bak de gepaneerde zalmfilets ± 4 min. aan elke kant op een matig vuur.
-
Bak intussen de kroketten 3 à 4 min. in de friteuse op 175 °C.
-
Afwerking:
-
Liever wat minder pikant? Gebruik dan pesto calabrese in plaats van de tapenade.
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Snij de toma'muse in 2.
-
Snij de ongeschilde appel in fijne staafjes van ± 0,5 cm dik. Pers de halve citroen en besprenkel de appel met het sap.
-
Meng de olijfolie onder de tapenade en bestrijk hiermee de zalmfilets. Hou een eetl. opzij voor de salade.
-
Hak de noten grof.
-
Bereiding:
-
Meng de veldsla met de kerstomaten, de staafjes appel, gevulde kerspaprika's en de grofgehakte noten. Kruid met peper en zout en werk af met de tapenade.
-
Giet de panko in een diep bord en paneer de zalmfilets.
-
Smelt de boter in een pan en bak de gepaneerde zalmfilets ± 4 min. aan elke kant op een matig vuur.
-
Bak intussen de kroketten 3 à 4 min. in de friteuse op 175 °C.
-
Afwerking:
-
Liever wat minder pikant? Gebruik dan pesto calabrese in plaats van de tapenade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay