- Bewaar

- Bewaar
Kruidig varkenshaasje met geroosterde krieltjes en tapastomaten
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snipper de platte peterselie grof.
-
Meng de mayonaise onder de slaharten en kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Doe ze in een ovenschaal en meng er 1 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper en zout en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de tapastomaten middendoor en meng met de rode ui, het knoflook en de platte peterselie.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Schik het varkenshaasje tussen de krielaardappelen in de ovenschaal en meng er de tapastomaten onder. Bestrooi met de tijm en de oregano. Laat nog 20 min. verder garen in de oven.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in gelijke sneetjes en serveer met de slaharten en de geroosterde krielaardappelen en tomaten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g krielaardappelen en kook ± 20 min. in water. 2 Voeg de laatste 5 min. 100 g slaharten, 30 g varkenshaasje en 2 tapastomaten toe. Giet af. 3 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snipper de platte peterselie grof.
-
Meng de mayonaise onder de slaharten en kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Doe ze in een ovenschaal en meng er 1 eetl. olijfolie onder. Kruid met peper en zout en zet 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen de tapastomaten middendoor en meng met de rode ui, het knoflook en de platte peterselie.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Schik het varkenshaasje tussen de krielaardappelen in de ovenschaal en meng er de tapastomaten onder. Bestrooi met de tijm en de oregano. Laat nog 20 min. verder garen in de oven.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in gelijke sneetjes en serveer met de slaharten en de geroosterde krielaardappelen en tomaten.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g krielaardappelen en kook ± 20 min. in water. 2 Voeg de laatste 5 min. 100 g slaharten, 30 g varkenshaasje en 2 tapastomaten toe. Giet af. 3 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teelt