- Bewaar

- Bewaar
Kruidige bulgursalade
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Domaine de Sahari A.O.G. Gerrouane Marokko
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in halvemaantjes.
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de pitjes. Snij in halvemaantjes.
-
Snij de tomaat in blokjes en verwijder de pitjes.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de uien en kruid met de ras el hanout, peper en zout. Roer er de tomatenpuree onder en 2 eetl. water. Laat ± 10 min. zachtjes garen.
-
Kook intussen de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Roer de bulgur los met een vork en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Meng de gestoofde uien, de komkommer, de tomaat en de ijsbergsla met de bulgur. Bestrooi met de koriander.
-
Afwerking:
-
Serveer met gemarineerde kip, kippenbrochettes of kalkoenenbrazades.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Domaine de Sahari A.O.G. Gerrouane Marokko
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de uien in halvemaantjes.
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de pitjes. Snij in halvemaantjes.
-
Snij de tomaat in blokjes en verwijder de pitjes.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan. Bak de uien en kruid met de ras el hanout, peper en zout. Roer er de tomatenpuree onder en 2 eetl. water. Laat ± 10 min. zachtjes garen.
-
Kook intussen de bulgur gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af. Roer de bulgur los met een vork en meng er 1 eetl. olijfolie onder.
-
Meng de gestoofde uien, de komkommer, de tomaat en de ijsbergsla met de bulgur. Bestrooi met de koriander.
-
Afwerking:
-
Serveer met gemarineerde kip, kippenbrochettes of kalkoenenbrazades.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Domaine de Sahari A.O.G. Gerrouane Marokko