Kruidige gehaktballetjes
- Bewaar

- Bewaar
Kruidige gehaktballetjes
15 min.
Aperitiefhapje
25 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
37 kcal
Vet
2.5 g
Koolhydraat
1.1 g
Eiwit
2.6 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Plet de koriander fijn (tussen twee lepels bv.).
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de fijngesnipperde sjalot met het gehakt, het verkruimelde brood, het ei, de komijn, de koriander, peper en zout.
-
Rol balletjes van het gehakt en bak 4 min. aan elke kant in 1 eetl. olijfolie.
-
Afwerking:
-
Serveer op een schaaltje of in papieren cakevormpjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Plet de koriander fijn (tussen twee lepels bv.).
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de fijngesnipperde sjalot met het gehakt, het verkruimelde brood, het ei, de komijn, de koriander, peper en zout.
-
Rol balletjes van het gehakt en bak 4 min. aan elke kant in 1 eetl. olijfolie.
-
Afwerking:
-
Serveer op een schaaltje of in papieren cakevormpjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
37 kcal
Vet
2.5 g
Koolhydraat
1.1 g
Eiwit
2.6 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?