Kruidige gehaktballetjes
Kruidige gehaktballetjes

Kruidige gehaktballetjes

15 min.
Aperitiefhapje
25 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 37 kcal
Vet 2.5 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 2.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Plet de koriander fijn (tussen twee lepels bv.).

  3. Snipper de sjalot fijn.

  4. Bereiding:
  5. Meng de fijngesnipperde sjalot met het gehakt, het verkruimelde brood, het ei, de komijn, de koriander, peper en zout.

  6. Rol balletjes van het gehakt en bak 4 min. aan elke kant in 1 eetl. olijfolie.

  7. Afwerking:
  8. Serveer op een schaaltje of in papieren cakevormpjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Plet de koriander fijn (tussen twee lepels bv.).

  3. Snipper de sjalot fijn.

  4. Bereiding:
  5. Meng de fijngesnipperde sjalot met het gehakt, het verkruimelde brood, het ei, de komijn, de koriander, peper en zout.

  6. Rol balletjes van het gehakt en bak 4 min. aan elke kant in 1 eetl. olijfolie.

  7. Afwerking:
  8. Serveer op een schaaltje of in papieren cakevormpjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 37 kcal
Vet 2.5 g
Koolhydraat 1.1 g
Eiwit 2.6 g

Bekijk het recept digitaal