- Bewaar

- Bewaar
Kruidige kippenpilons met champignons en rijst
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. 'La Burgondie' Cave De Buxy
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de grotchampignons in 4 of 6.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Bereiding (30 min.)
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan, dek af en bak de kippenpilons goudbruin aan alle kanten. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Dek af en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de lente-uitjes, het knoflook en de champignons toe aan de kippenpilons. Roerbak 5 min. Overgiet met de room, dek af en laat nog 10 min. sudderen.
-
Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kippenpilons en de groenten over de borden en bestrooi met blaadjes kervel. Serveer met de rijst.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. 1 Snij 100 g grotchampignons in stukjes. Snij 30 g vlees van een kippenpilon en verwijder het vel. 2 Kook de champignons samen met 30 g rijst en 5 takjes verse kervel ± 13 min. gaar in water. Voeg het kippenvlees na 3 min. toe. Giet af. 3 Mix alle ingrediënten en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. 'La Burgondie' Cave De Buxy
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Snij de grotchampignons in 4 of 6.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Bereiding (30 min.)
-
Verhit de olijfolie in een hoge braadpan, dek af en bak de kippenpilons goudbruin aan alle kanten. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Dek af en laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Voeg de lente-uitjes, het knoflook en de champignons toe aan de kippenpilons. Roerbak 5 min. Overgiet met de room, dek af en laat nog 10 min. sudderen.
-
Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de kippenpilons en de groenten over de borden en bestrooi met blaadjes kervel. Serveer met de rijst.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. 1 Snij 100 g grotchampignons in stukjes. Snij 30 g vlees van een kippenpilon en verwijder het vel. 2 Kook de champignons samen met 30 g rijst en 5 takjes verse kervel ± 13 min. gaar in water. Voeg het kippenvlees na 3 min. toe. Giet af. 3 Mix alle ingrediënten en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Montagny 1er Cru A.O.P. 'La Burgondie' Cave De Buxy