- Bewaar

- Bewaar
Kruidige maaltijdsoep met tofukorstjes
Onze drankensuggesties
Wijn Laudum Nature D.O. Alicante Spanje Wijn Château Monastère A.C. Côtes de Bourg
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de zaadlijsten en de pitjes uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Laat de tofu uitlekken en dep droog met keukenpapier. Snij in korte reepjes en meng met 1/4 koffiel. Provençaalse kruiden, 1/2 koffiel. komijn en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de (diepgevroren) soepgroenten 2 min., al roerend. Voeg de passata, de tomatenpuree, de bouillonblokjes, de suiker, de tijm, de resterende Provençaalse kruiden en de resterende komijn toe en doe er 3 dl water bij. Dek af, breng aan de kook en laat 8 min. goed doorkoken.
-
Mix de soep en breng op smaak met de cayennepeper, peper en zout. Voeg water toe tot de soep de gewenste dikte heeft.
-
Voeg de rode paprika, de rode bonen en de maïs toe en laat nog 10 min. koken.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en roerbak de tofureepjes knapperig goudbruin gedurende 4 min. op een hoog vuur.
-
Afwerking:
-
Bestrooi elk bord soep met de kaas en leg er enkele tofublokjes in. Dien op met stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Laudum Nature D.O. Alicante Spanje Wijn Château Monastère A.C. Côtes de Bourg
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de zaadlijsten en de pitjes uit de paprika's en snij in blokjes.
-
Laat de tofu uitlekken en dep droog met keukenpapier. Snij in korte reepjes en meng met 1/4 koffiel. Provençaalse kruiden, 1/2 koffiel. komijn en het paprikapoeder. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de (diepgevroren) soepgroenten 2 min., al roerend. Voeg de passata, de tomatenpuree, de bouillonblokjes, de suiker, de tijm, de resterende Provençaalse kruiden en de resterende komijn toe en doe er 3 dl water bij. Dek af, breng aan de kook en laat 8 min. goed doorkoken.
-
Mix de soep en breng op smaak met de cayennepeper, peper en zout. Voeg water toe tot de soep de gewenste dikte heeft.
-
Voeg de rode paprika, de rode bonen en de maïs toe en laat nog 10 min. koken.
-
Verhit intussen 3 eetl. olijfolie in een braadpan en roerbak de tofureepjes knapperig goudbruin gedurende 4 min. op een hoog vuur.
-
Afwerking:
-
Bestrooi elk bord soep met de kaas en leg er enkele tofublokjes in. Dien op met stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Laudum Nature D.O. Alicante Spanje Wijn Château Monastère A.C. Côtes de Bourg