- Bewaar

- Bewaar
Kruidige primeuraardappelen met kalkoenenschnitzel en tomatenslaatje
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de citroen in de lengte in 4 en de rode uien in ringen.
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in halvemaantjes.
-
Snij de tomaten in partjes. Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in de lengte in 2.
-
Snipper de verse kruiden fijn. Meng de helft van het bieslook onder de Griekse yoghurt en kruid met peper.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe intussen de komkommer, de tomaten en de rode ui in een serveerschaal. Meng er de olijfolie en de balsamicoazijn onder en kruid met peper, zout, de helft van de peterselie en de rest van het bieslook.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kalkoenenschnitzels 3 min. aan elke kant.
-
Smelt 1 eetl. boter in de kookpot van de aardappelen en voeg de aardappelen weer toe. Schud op zodat alle aardappelen bedekt zijn met boter. Haal van het vuur en kruid met de rest van de peterselie, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de schnitzels in reepjes en verdeel samen met de aardappelen en de rauwkost over de borden. Werk af met wat Griekse yoghurt en geef er de partjes citroen bij.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de citroen in de lengte in 4 en de rode uien in ringen.
-
Snij de komkommer in de lengte in 2 en verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in halvemaantjes.
-
Snij de tomaten in partjes. Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water en snij in de lengte in 2.
-
Snipper de verse kruiden fijn. Meng de helft van het bieslook onder de Griekse yoghurt en kruid met peper.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Doe intussen de komkommer, de tomaten en de rode ui in een serveerschaal. Meng er de olijfolie en de balsamicoazijn onder en kruid met peper, zout, de helft van de peterselie en de rest van het bieslook.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de kalkoenenschnitzels 3 min. aan elke kant.
-
Smelt 1 eetl. boter in de kookpot van de aardappelen en voeg de aardappelen weer toe. Schud op zodat alle aardappelen bedekt zijn met boter. Haal van het vuur en kruid met de rest van de peterselie, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de schnitzels in reepjes en verdeel samen met de aardappelen en de rauwkost over de borden. Werk af met wat Griekse yoghurt en geef er de partjes citroen bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc