Kruidige pruimencompote met kaneel
Kruidige pruimencompote met kaneel

Kruidige pruimencompote met kaneel

Lunch
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 88 kcal
Vet 0.4 g
Koolhydraat 20.3 g
Eiwit 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Ontpit de pruimen en snij in partjes.

  4. Bereiding:
  5. Doe de pruimen samen met een scheutje water in een steelpannetje. Laat 10 min. stoven op een zacht vuur tot ze zacht beginnen te worden.

  6. Voeg de suiker en de kaneel toe.

  7. Haal van het vuur en laat volledig afkoelen.

  8. Afwerking:
  9. Smeer wat pruimencompote op een sneetje bruin brood.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Ontpit de pruimen en snij in partjes.

  4. Bereiding:
  5. Doe de pruimen samen met een scheutje water in een steelpannetje. Laat 10 min. stoven op een zacht vuur tot ze zacht beginnen te worden.

  6. Voeg de suiker en de kaneel toe.

  7. Haal van het vuur en laat volledig afkoelen.

  8. Afwerking:
  9. Smeer wat pruimencompote op een sneetje bruin brood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 88 kcal
Vet 0.4 g
Koolhydraat 20.3 g
Eiwit 0.9 g

Bekijk het recept digitaal