- Bewaar

- Bewaar
Kruidige spirelli met courgette en venkel
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca rosé Cabernet Sauvignon-Syrah Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de courgettes en de venkel in blokjes.
-
Snij de gedroogde tomaten in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en stoof de fijngesnipperde ui glazig. Voeg de venkelblokjes toe en laat 5 min. al roerend stoven. Doe er de courgetteblokjes en het halve blokje groentebouillon bij en laat nog 5 min. al roerend stoven.
-
Kook intussen de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Pers het knoflook boven de groenten. Voeg de kruidenkaas en 1 dl water toe en roer goed om. Kruid met peper en zout.
-
Meng de saus en de stukjes gedroogde tomaat onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Werk af met pilipili en geraspte kaas.
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca rosé Cabernet Sauvignon-Syrah Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de courgettes en de venkel in blokjes.
-
Snij de gedroogde tomaten in stukjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en stoof de fijngesnipperde ui glazig. Voeg de venkelblokjes toe en laat 5 min. al roerend stoven. Doe er de courgetteblokjes en het halve blokje groentebouillon bij en laat nog 5 min. al roerend stoven.
-
Kook intussen de spirelli gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Pers het knoflook boven de groenten. Voeg de kruidenkaas en 1 dl water toe en roer goed om. Kruid met peper en zout.
-
Meng de saus en de stukjes gedroogde tomaat onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Werk af met pilipili en geraspte kaas.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Tarapaca rosé Cabernet Sauvignon-Syrah Central Valley - Chili