- Bewaar

- Bewaar
Kuiken-koekjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Klop de boter met de suiker tot een gladde massa.
-
Voeg de bloem toe en kneed het mengsel tot een deegbal.
-
Rol de deegbal op een met bloem bestrooid werkvlak uit tot hij 1/2 cm dik is. Snij er koekjes uit in de vorm van een ei met behulp van een ovaal vormpje.
-
Leg de koekjes voorzichtig op een bakplaat en zet 30 min. in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Zet de koekjes 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Laat ze daarna afkoelen.
-
Rol ondertussen de marsepein uit en snij er halve eitjes uit met een gekartelde rand.
-
Afwerking:
-
Leg de marsepein onderaan op elk koekje.
-
Teken er oogjes op met de chocoladestift en een bekje met de rode kleurstift.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Klop de boter met de suiker tot een gladde massa.
-
Voeg de bloem toe en kneed het mengsel tot een deegbal.
-
Rol de deegbal op een met bloem bestrooid werkvlak uit tot hij 1/2 cm dik is. Snij er koekjes uit in de vorm van een ei met behulp van een ovaal vormpje.
-
Leg de koekjes voorzichtig op een bakplaat en zet 30 min. in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 190 °C.
-
Zet de koekjes 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Laat ze daarna afkoelen.
-
Rol ondertussen de marsepein uit en snij er halve eitjes uit met een gekartelde rand.
-
Afwerking:
-
Leg de marsepein onderaan op elk koekje.
-
Teken er oogjes op met de chocoladestift en een bekje met de rode kleurstift.