In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook de eitjes 3 min. in kokend water. Pel de hardgekookte eitjes en snij in de lengte in twee.
Snipper de sjalotjes fijn en bak ze 2 min. in 2 eetl. olijfolie. Voeg de balsamicoazijn, de Luikse siroop, 4 eetl. olijfolie, peper en zout toe. Laat nog 3 min. inkoken.
Leg 6 halve eitjes met de bolle kant naar boven op een bordje. Lepel er de sjalotjessaus over en garneer met enkele korianderblaadjes. Serveer koud of warm.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Kook de eitjes 3 min. in kokend water. Pel de hardgekookte eitjes en snij in de lengte in twee.
Snipper de sjalotjes fijn en bak ze 2 min. in 2 eetl. olijfolie. Voeg de balsamicoazijn, de Luikse siroop, 4 eetl. olijfolie, peper en zout toe. Laat nog 3 min. inkoken.
Leg 6 halve eitjes met de bolle kant naar boven op een bordje. Lepel er de sjalotjessaus over en garneer met enkele korianderblaadjes. Serveer koud of warm.