- Bewaar

- Bewaar
Laagjesmousse van banaan en rode vruchten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Stoof de rode vruchten in 1 dl water ± 5 min., tot ze zacht zijn. Voeg de bloemsuiker toe.
-
Prak de bananen fijn met het sap van 1/2 limoen en meng met de plattekaas.
-
Verwijder de schil en het harde middengedeelte van de ananas. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de ananasblokjes over 4 glazen. Giet er het plattekaas-banaanmengsel over, lepel er een dun laagje rode vruchten over en zet nog even koel weg.
-
Afwerking:
-
Strooi wat muesli over de mousse en versier met een takje munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Stoof de rode vruchten in 1 dl water ± 5 min., tot ze zacht zijn. Voeg de bloemsuiker toe.
-
Prak de bananen fijn met het sap van 1/2 limoen en meng met de plattekaas.
-
Verwijder de schil en het harde middengedeelte van de ananas. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Verdeel de ananasblokjes over 4 glazen. Giet er het plattekaas-banaanmengsel over, lepel er een dun laagje rode vruchten over en zet nog even koel weg.
-
Afwerking:
-
Strooi wat muesli over de mousse en versier met een takje munt.