- Bewaar

- Bewaar
Lamsbrazade met fetasalade
Onze drankensuggesties
Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja - Spanje Grote Spaanse wijn: gecorseerd, fruitig, met een fijne houttoets en veel finesse. De Reserva wordt alleen gemaakt in de beste jaren, met een selectie van de meest rijpe druiven. De wijn rijpt in eiken vaten. Wijn Château Vincent A.C. Fronsac Verleidelijke en karaktervolle bordeaux met een rijk boeket (rijp fruit) en een mooie rondheid dankzij de duidelijk aanwezige tannines.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de ongeschilde aardappelen in lichtgezouten water gedurende 25 à 30 min.
-
Snij de tomaten, de komkommer en de ui in grove stukken.
-
Pel de paprika (zierecept `Zalm met paprikacoulis en bieslookroom').
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in grove stukken.
-
Pers het knoflook en hak de peterselie.
-
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette.
-
Verkruimel de feta.
-
Bereiding:
-
1.Snij de aardappelen in schijfjes en schik dakpansgewijs op een aluminium grillschaal. Overgiet met 3 à 4 eetl. olijfolie, kruid met peper en zout en strooi er de rozemarijn over.
-
2.Bak de lamsbrazades op een matig warme grill gedurende ± 6 min. langs elke kant.
-
3.Plaats de schaal met de aardappelen mee op de barbecue om ze warm te houden.
-
4.Meng de groenten met de olijven, de verkruimelde feta en overgiet met de vinaigrette.
-
Afwerking:
-
Serveer het vlees met de koele fetasalade en de warme rozemarijnaardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja - Spanje Grote Spaanse wijn: gecorseerd, fruitig, met een fijne houttoets en veel finesse. De Reserva wordt alleen gemaakt in de beste jaren, met een selectie van de meest rijpe druiven. De wijn rijpt in eiken vaten. Wijn Château Vincent A.C. Fronsac Verleidelijke en karaktervolle bordeaux met een rijk boeket (rijp fruit) en een mooie rondheid dankzij de duidelijk aanwezige tannines.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de ongeschilde aardappelen in lichtgezouten water gedurende 25 à 30 min.
-
Snij de tomaten, de komkommer en de ui in grove stukken.
-
Pel de paprika (zierecept `Zalm met paprikacoulis en bieslookroom').
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in grove stukken.
-
Pers het knoflook en hak de peterselie.
-
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette.
-
Verkruimel de feta.
-
Bereiding:
-
1.Snij de aardappelen in schijfjes en schik dakpansgewijs op een aluminium grillschaal. Overgiet met 3 à 4 eetl. olijfolie, kruid met peper en zout en strooi er de rozemarijn over.
-
2.Bak de lamsbrazades op een matig warme grill gedurende ± 6 min. langs elke kant.
-
3.Plaats de schaal met de aardappelen mee op de barbecue om ze warm te houden.
-
4.Meng de groenten met de olijven, de verkruimelde feta en overgiet met de vinaigrette.
-
Afwerking:
-
Serveer het vlees met de koele fetasalade en de warme rozemarijnaardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Coto de Imaz Reserva D.O.C. Rioja - Spanje Grote Spaanse wijn: gecorseerd, fruitig, met een fijne houttoets en veel finesse. De Reserva wordt alleen gemaakt in de beste jaren, met een selectie van de meest rijpe druiven. De wijn rijpt in eiken vaten. Wijn Château Vincent A.C. Fronsac Verleidelijke en karaktervolle bordeaux met een rijk boeket (rijp fruit) en een mooie rondheid dankzij de duidelijk aanwezige tannines.