- Bewaar

- Bewaar
Lamsbrazade met multicolorsla en geitenkaasblokje
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Département 34 A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Scheur de sla in kleine reepjes en meng er 3 eetl. olijfolie en de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Snipper de halve rode ui fijn.
-
Snij de tapastomaten in 2.
-
Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in 4.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de lamsbrazades 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de sla over de borden en bestrooi met de tapastomaten, de rode ui en de blokjes geitenkaas.
-
Afwerking:
-
Serveer de salade met de lamsbrazades en de gekookte aardappelen.
Bak de lamsbrazades en de aardappelen samen op de barbecue. Snij de aardappelen eerst in 2 en kook ze 20 min. in lichtgezouten water. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij samen met 100 g multicolorsla in stukjes. Kook de aardappelen 20 min. gaar in water. Voeg de laatste 5 min. de sla toe. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. Plantaardige olie in een braadpan en roerbak ½ losgeklopt ei. 3 Meng het roerei onder de groenten en mix fijn.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Département 34 A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Scheur de sla in kleine reepjes en meng er 3 eetl. olijfolie en de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Snipper de halve rode ui fijn.
-
Snij de tapastomaten in 2.
-
Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in 4.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de lamsbrazades 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de sla over de borden en bestrooi met de tapastomaten, de rode ui en de blokjes geitenkaas.
-
Afwerking:
-
Serveer de salade met de lamsbrazades en de gekookte aardappelen.
Bak de lamsbrazades en de aardappelen samen op de barbecue. Snij de aardappelen eerst in 2 en kook ze 20 min. in lichtgezouten water. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij samen met 100 g multicolorsla in stukjes. Kook de aardappelen 20 min. gaar in water. Voeg de laatste 5 min. de sla toe. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. Plantaardige olie in een braadpan en roerbak ½ losgeklopt ei. 3 Meng het roerei onder de groenten en mix fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Département 34 A.O.P. Languedoc