Lamsbrazade met multicolorsla en geitenkaasblokje
Lamsbrazade met multicolorsla en geitenkaasblokje

Lamsbrazade met multicolorsla en geitenkaasblokje

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 535 kcal
Vet 27 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 34.2 g
Suiker 4.7 g
Vezel 5.2 g
Eiwit 36.1 g
Zout 1.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Scheur de sla in kleine reepjes en meng er 3 eetl. olijfolie en de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.

  4. Snipper de halve rode ui fijn.

  5. Snij de tapastomaten in 2.

  6. Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in 4.

  7. Bereiding:
  8. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  9. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de lamsbrazades 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  10. Verdeel de sla over de borden en bestrooi met de tapastomaten, de rode ui en de blokjes geitenkaas.

  11. Afwerking:
  12. Serveer de salade met de lamsbrazades en de gekookte aardappelen.

Tip

Bak de lamsbrazades en de aardappelen samen op de barbecue. Snij de aardappelen eerst in 2 en kook ze 20 min. in lichtgezouten water. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij samen met 100 g multicolorsla in stukjes. Kook de aardappelen 20 min. gaar in water. Voeg de laatste 5 min. de sla toe. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. Plantaardige olie in een braadpan en roerbak ½ losgeklopt ei. 3 Meng het roerei onder de groenten en mix fijn.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Scheur de sla in kleine reepjes en meng er 3 eetl. olijfolie en de frambozenazijn onder. Kruid met peper en zout.

  4. Snipper de halve rode ui fijn.

  5. Snij de tapastomaten in 2.

  6. Schil de aardappelen en snij ze in de lengte in 4.

  7. Bereiding:
  8. Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  9. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de lamsbrazades 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  10. Verdeel de sla over de borden en bestrooi met de tapastomaten, de rode ui en de blokjes geitenkaas.

  11. Afwerking:
  12. Serveer de salade met de lamsbrazades en de gekookte aardappelen.

Tip

Bak de lamsbrazades en de aardappelen samen op de barbecue. Snij de aardappelen eerst in 2 en kook ze 20 min. in lichtgezouten water. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappel en snij samen met 100 g multicolorsla in stukjes. Kook de aardappelen 20 min. gaar in water. Voeg de laatste 5 min. de sla toe. Giet af. 2 Verhit intussen 1 koffiel. Plantaardige olie in een braadpan en roerbak ½ losgeklopt ei. 3 Meng het roerei onder de groenten en mix fijn.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 535 kcal
Vet 27 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 34.2 g
Suiker 4.7 g
Vezel 5.2 g
Eiwit 36.1 g
Zout 1.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier LeFort Sterk donker bier Wijn Département 34 A.O.P. Languedoc

Bekijk het recept digitaal