- Bewaar

- Bewaar
Lamsburgers met verrassingsaardappel
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Grand Cru Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Italië andere Les Hauts Rocs | A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (25 min.)
-
Kook de aardappelen in de schil ± 15 min. in lichtgezouten water.
-
Snij ondertussen de comtékaas in 4 lange sneetjes. Rol een blaadje basilicum rond elk sneetje.
-
Giet de aardappelen af en doorboor met een appelboor. Haal er het kruim uit en hou apart.
-
Kruid de aardappelen binnenin met Italiaanse kruidenmix. Prik enkele keren met een vork in de aardappelen.
-
Steek een kaasrolletje in het hart van de aardappelen en vul verder op met wat aardappelkruim.
-
Wrijf de aardappelen in met 1 koffi el. olijfolie en kruid met peper en zout. Wikkel ze in aluminiumfolie en zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue (30 min.)
-
Leg de aardappelen 30 min. op het barbecuerooster. Prik er af en toe in met een vork om te zien of ze gaar zijn.
-
Wrijf ondertussen de lamsburgers lichtjes in met 1 koffiel. olijfolie en gril ze 6 à 7 min. op een matig warme barbecue. Draai halverwege de baktijd om.
-
Afwerking:
-
Leg 2 lamsburgers en 1 verrassingsaardappel op elk bord.
-
Serveer met een stukje brood en een zelfgemaakte tomatentartaar.
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Grand Cru Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Italië andere Les Hauts Rocs | A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (25 min.)
-
Kook de aardappelen in de schil ± 15 min. in lichtgezouten water.
-
Snij ondertussen de comtékaas in 4 lange sneetjes. Rol een blaadje basilicum rond elk sneetje.
-
Giet de aardappelen af en doorboor met een appelboor. Haal er het kruim uit en hou apart.
-
Kruid de aardappelen binnenin met Italiaanse kruidenmix. Prik enkele keren met een vork in de aardappelen.
-
Steek een kaasrolletje in het hart van de aardappelen en vul verder op met wat aardappelkruim.
-
Wrijf de aardappelen in met 1 koffi el. olijfolie en kruid met peper en zout. Wikkel ze in aluminiumfolie en zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue (30 min.)
-
Leg de aardappelen 30 min. op het barbecuerooster. Prik er af en toe in met een vork om te zien of ze gaar zijn.
-
Wrijf ondertussen de lamsburgers lichtjes in met 1 koffiel. olijfolie en gril ze 6 à 7 min. op een matig warme barbecue. Draai halverwege de baktijd om.
-
Afwerking:
-
Leg 2 lamsburgers en 1 verrassingsaardappel op elk bord.
-
Serveer met een stukje brood en een zelfgemaakte tomatentartaar.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rodenbach Grand Cru Wijn Monica di Sardegna D.O.C. Italië andere Les Hauts Rocs | A.O.P. Côtes du Rhône