- Bewaar

- Bewaar
Lamsgrillade met basilicum en paprikasalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel de knoflookteentjes en plet ze in een slakom. Voeg er een snuifje zout aan toe en de basilicum. Giet er druppelsgewijs de olijfolie bij en roer goed, tot u een fijn, romig mengsel krijgt.
-
Bestrijk het lamsvlees aan alle zijden met het mengsel van olie, look en basilicum. Laat ± 1 u trekken in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Laat het vlees aan beide zijden bakken op de grill (afhankelijk van de dikte) en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Geef er rijst of taboulé bij en de paprikasalade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Pel de knoflookteentjes en plet ze in een slakom. Voeg er een snuifje zout aan toe en de basilicum. Giet er druppelsgewijs de olijfolie bij en roer goed, tot u een fijn, romig mengsel krijgt.
-
Bestrijk het lamsvlees aan alle zijden met het mengsel van olie, look en basilicum. Laat ± 1 u trekken in de koelkast.
-
Bereiding:
-
Laat het vlees aan beide zijden bakken op de grill (afhankelijk van de dikte) en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Geef er rijst of taboulé bij en de paprikasalade.