Lamsmanchettes met basilicum
Lamsmanchettes met basilicum

Lamsmanchettes met basilicum

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 572 kcal
Vet 40.7 g
Koolhydraat 1 g
Eiwit 50.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Maak eerst de marinade: meng de olijfolie, het basilicum, de geperste teentjes knoflook, peper en een snuifje zout. Roer goed tot u een glad mengsel krijgt.

  2. Bestrijk de lamsmanchettes met de marinade. Laat ze 30 min. trekken in de koelkast.

  3. Laat de lamsmanchettes uitlekken en bak ze aan elke kant gedurende 1 à 2 min. op een matig warme grill.

  4. Geef er met kruidenboter gevulde aardappelen of in de schil gekookte aardappelen bij en een gemengd slaatje.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Maak eerst de marinade: meng de olijfolie, het basilicum, de geperste teentjes knoflook, peper en een snuifje zout. Roer goed tot u een glad mengsel krijgt.

  2. Bestrijk de lamsmanchettes met de marinade. Laat ze 30 min. trekken in de koelkast.

  3. Laat de lamsmanchettes uitlekken en bak ze aan elke kant gedurende 1 à 2 min. op een matig warme grill.

  4. Geef er met kruidenboter gevulde aardappelen of in de schil gekookte aardappelen bij en een gemengd slaatje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 572 kcal
Vet 40.7 g
Koolhydraat 1 g
Eiwit 50.7 g

Bekijk het recept digitaal