Lamsmanchettes met mosterd en dragon
Lamsmanchettes met mosterd en dragon

Lamsmanchettes met mosterd en dragon

10 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 511 kcal
Vet 31 g
Koolhydraat 0.4 g
Eiwit 57.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de mosterd met de dragon. Strijk er de lamsmanchettes aan beide zijden mee in.

  3. Verwarm 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de lamsmanchettes aan beide zijden goudbruin (1 à 2 min. per kant). Het vlees moet binnenin nog wat roze zijn. Houdt u van meer doorbakken vlees, laat het dan op een zacht vuur nog verder garen. Kruid met peper en zout.

  4. Afwerking:
  5. Dien op met witloof of venkel en hertoginnenaardappeltjes met groenten of aardappelnootjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de mosterd met de dragon. Strijk er de lamsmanchettes aan beide zijden mee in.

  3. Verwarm 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de lamsmanchettes aan beide zijden goudbruin (1 à 2 min. per kant). Het vlees moet binnenin nog wat roze zijn. Houdt u van meer doorbakken vlees, laat het dan op een zacht vuur nog verder garen. Kruid met peper en zout.

  4. Afwerking:
  5. Dien op met witloof of venkel en hertoginnenaardappeltjes met groenten of aardappelnootjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 511 kcal
Vet 31 g
Koolhydraat 0.4 g
Eiwit 57.9 g

Bekijk het recept digitaal