In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Dep de lamsmanchettes droog met keukenpapier en kruid met 1 eetl. rozemarijn.
Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede pan en bak de manchettes goudbruin in 4 min. Draai na 2 min. om. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
Laat in dezelfde pan het geperste knoflook, de witte wijn en de honing 4 min. sudderen. Roer goed om. Giet over de lamsmanchettes.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Dep de lamsmanchettes droog met keukenpapier en kruid met 1 eetl. rozemarijn.
Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede pan en bak de manchettes goudbruin in 4 min. Draai na 2 min. om. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.
Laat in dezelfde pan het geperste knoflook, de witte wijn en de honing 4 min. sudderen. Roer goed om. Giet over de lamsmanchettes.