Lamsmanchettes met rozemarijn en honing
Lamsmanchettes met rozemarijn en honing

Lamsmanchettes met rozemarijn en honing

10 min.
Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 82 kcal
Vet 4.1 g
Koolhydraat 2.4 g
Eiwit 7.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Dep de lamsmanchettes droog met keukenpapier en kruid met 1 eetl. rozemarijn.

  3. Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede pan en bak de manchettes goudbruin in 4 min. Draai na 2 min. om. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.

  4. Laat in dezelfde pan het geperste knoflook, de witte wijn en de honing 4 min. sudderen. Roer goed om. Giet over de lamsmanchettes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Dep de lamsmanchettes droog met keukenpapier en kruid met 1 eetl. rozemarijn.

  3. Verhit 1 eetl. olijfolie in een brede pan en bak de manchettes goudbruin in 4 min. Draai na 2 min. om. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en hou warm.

  4. Laat in dezelfde pan het geperste knoflook, de witte wijn en de honing 4 min. sudderen. Roer goed om. Giet over de lamsmanchettes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 82 kcal
Vet 4.1 g
Koolhydraat 2.4 g
Eiwit 7.2 g

Bekijk het recept digitaal