- Bewaar

- Bewaar
Lamswok met selder en tomaten
Onze drankensuggesties
Wijn Château Camino Salva Cru Bourgeois A.C. Haut-Médoc Wijn Château des Ramières A.C. Gigondas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het lamsvlees in blokjes.
-
Snij de selder in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Doe er de selderreepjes in en roerbak 3 min.
-
Schuif de selder naar de rand van de wok en verhit nog 1 eetl. olijfolie. Voeg het teentje geperste knoflook toe.
-
Bak de blokjes lamsvlees aan en kruid met rozemarijn, oregano, peper en zout.
-
Schep om en voeg het tomatenvlees toe. Laat nog 3 min. bakken en breng op smaak met de balsamiekazijn, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met risone (Griekse pasta).
Onze drankensuggesties
Wijn Château Camino Salva Cru Bourgeois A.C. Haut-Médoc Wijn Château des Ramières A.C. Gigondas
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij het lamsvlees in blokjes.
-
Snij de selder in reepjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de wok en voeg 2 eetl. olijfolie toe. Doe er de selderreepjes in en roerbak 3 min.
-
Schuif de selder naar de rand van de wok en verhit nog 1 eetl. olijfolie. Voeg het teentje geperste knoflook toe.
-
Bak de blokjes lamsvlees aan en kruid met rozemarijn, oregano, peper en zout.
-
Schep om en voeg het tomatenvlees toe. Laat nog 3 min. bakken en breng op smaak met de balsamiekazijn, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met risone (Griekse pasta).
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Camino Salva Cru Bourgeois A.C. Haut-Médoc Wijn Château des Ramières A.C. Gigondas