- Bewaar

- Bewaar
Lauw slaatje met oesterzwammen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak de oesterzwammen schoon en scheur in reepjes.
-
Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
-
Snij het witloof in fijne ringen en besprenkel met citroensap.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de slascheuten met de waterkers, het witloof en de zachte veenbessen.
-
Smelt de boter in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de reepjes oesterzwam gedurende 3 min. Kruid naar smaak met peper en zout en meng er de peterselie onder.
-
Meng ondertussen de walnotenolie met de olijfolie en de frambozenazijn en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Sprenkel de vinaigrette over de salade en verdeel er de reepjes oesterzwam over. Serveer met een stukje brood.
Combineer oesterzwammen met deze groenten: prei, ui, tomaat, paprika, courgette, aubergine.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Maak de oesterzwammen schoon en scheur in reepjes.
-
Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
-
Snij het witloof in fijne ringen en besprenkel met citroensap.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de slascheuten met de waterkers, het witloof en de zachte veenbessen.
-
Smelt de boter in een braadpan met antiaanbaklaag en bak de reepjes oesterzwam gedurende 3 min. Kruid naar smaak met peper en zout en meng er de peterselie onder.
-
Meng ondertussen de walnotenolie met de olijfolie en de frambozenazijn en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Sprenkel de vinaigrette over de salade en verdeel er de reepjes oesterzwam over. Serveer met een stukje brood.
Combineer oesterzwammen met deze groenten: prei, ui, tomaat, paprika, courgette, aubergine.