- Bewaar

- Bewaar
Lauwe aardappel-bloemkoolsalade met gerookte zalm
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Snij de kerstomaten in reepjes.
-
Maak een vinaigrette met de wijnazijn, de olie uit de verpakking van de kerstomaten, zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de bloemkool over een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelblokjes 3 à 4 min.
-
Breng de slamix op smaak met de vinaigrette en meng er de kerstomaten, de aardappelblokjes en de bloemkool onder. Werk af met de sneetjes gerookte zalm.
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verdeel de bloemkool in roosjes.
-
Snij de kerstomaten in reepjes.
-
Maak een vinaigrette met de wijnazijn, de olie uit de verpakking van de kerstomaten, zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Verdeel de bloemkool over een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat en zet 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Smelt intussen de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de aardappelblokjes 3 à 4 min.
-
Breng de slamix op smaak met de vinaigrette en meng er de kerstomaten, de aardappelblokjes en de bloemkool onder. Werk af met de sneetjes gerookte zalm.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Sterk blond bier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili