- Bewaar

- Bewaar
Lauwe aardappelsalade met makreel
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Tripel Abdijbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de augurken en de ongeschilde appel in kleine blokjes.
-
Snipper de halve rode ui heel fijn.
-
Snij de steeltjes van de waterkers.
-
Breek de makreel in hapklare stukjes.
-
Bereiding:
-
Wrijf de ongeschilde kriel-aardappelen goed schoon onder koud water en kook ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in 2.
-
Meng ondertussen de waterkers met de rucola, de rode ui en de blokjes appel en augurk.
-
Meng de zure room en de mosterd onder de krielaardappelen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de aardappelen over het slaatje en schik er de stukjes makreel op.
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Tripel Abdijbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de augurken en de ongeschilde appel in kleine blokjes.
-
Snipper de halve rode ui heel fijn.
-
Snij de steeltjes van de waterkers.
-
Breek de makreel in hapklare stukjes.
-
Bereiding:
-
Wrijf de ongeschilde kriel-aardappelen goed schoon onder koud water en kook ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in 2.
-
Meng ondertussen de waterkers met de rucola, de rode ui en de blokjes appel en augurk.
-
Meng de zure room en de mosterd onder de krielaardappelen. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de aardappelen over het slaatje en schik er de stukjes makreel op.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Affligem Tripel Abdijbier Wijn Mud House Sauvignon Blanc Marlborough Nieuw-Zeeland