- Bewaar

- Bewaar
Lenterolletjes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Blygedacht Sauvignon Blanc Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Rasp de wortel en de gember.
-
Snipper de halve stengel citroengras fijn en meng onder de geraspte gember.
-
Snij de ongeschilde halve komkommer in dunne staafjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's en snij in reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Hak de cashewnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Hak de korianderblaadjes fijn.
-
Maak de dipsaus: pers het knoflook en voeg de sojasaus, de sesamolie, 3 eetl. water en de suiker toe. Roer er het gembermengsel en de koriander onder
-
Bereiding:
-
Giet lauw water in een grote ovenschaal en dompel er de rijstvellen een voor een enkele sec . in. Leg ze op het werkblad en strijk mooi glad.
-
Verdeel de geraspte wortel, de komkommerstaafjes, de paprikareepjes, de lente-uitjes en de cashewnoten over de rijstvellen.
-
Rol de rijstvellen strak op en vouw de zijkanten naar binnen.
-
Afwerking:
-
Serveer met de dipsaus.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Blygedacht Sauvignon Blanc Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Rasp de wortel en de gember.
-
Snipper de halve stengel citroengras fijn en meng onder de geraspte gember.
-
Snij de ongeschilde halve komkommer in dunne staafjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's en snij in reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Hak de cashewnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Hak de korianderblaadjes fijn.
-
Maak de dipsaus: pers het knoflook en voeg de sojasaus, de sesamolie, 3 eetl. water en de suiker toe. Roer er het gembermengsel en de koriander onder
-
Bereiding:
-
Giet lauw water in een grote ovenschaal en dompel er de rijstvellen een voor een enkele sec . in. Leg ze op het werkblad en strijk mooi glad.
-
Verdeel de geraspte wortel, de komkommerstaafjes, de paprikareepjes, de lente-uitjes en de cashewnoten over de rijstvellen.
-
Rol de rijstvellen strak op en vouw de zijkanten naar binnen.
-
Afwerking:
-
Serveer met de dipsaus.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Blygedacht Sauvignon Blanc Zuid-Afrika