- Bewaar

- Bewaar
Linguine met duo van pompoen
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Geuze
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de kwartelfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Snij de ui grof en pel de knoflookteentjes.
-
Schil de pompoen, snij in 2 en verwijder de pitten en de draden. Snij daarna in stukken. Leg de stukken op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Meng er de stukken ui, de gepelde teentjes knoflook en de blaadjes tijm onder.
-
Snij de spaghettipompoen in de lengte in 2 en leg de helften bij de andere pompoen. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Zet de bakplaat met de pompoenen ± 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en bewaar een beetje kookvocht.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kwartelfilets goudbruin aan beide kanten. Dek af en laat nog ± 12 min. bakken op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Haal de pompoenen uit de oven. Schraap het vruchtvlees uit de helften spaghettipompoen en meng de slierten onder de pasta.
-
Doe de andere stukken pompoen in een hoge maatbeker, voeg de kippenbouillon toe en mix fijn. Voeg eventueel wat kookvocht van de pasta toe als de saus te dik is. Kruid met peper en zout.
-
Meng de saus onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta samen met de kwartelfilets over de borden.
U kan de kwartelfilets vervangen door kip- of kalkoenfilets. Baby eet mee + 4 maand Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g vruchtvlees van pompoen in blokjes. 2 Kook de pompoen samen met 25 g linguine 15 à 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Geuze
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de kwartelfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Snij de ui grof en pel de knoflookteentjes.
-
Schil de pompoen, snij in 2 en verwijder de pitten en de draden. Snij daarna in stukken. Leg de stukken op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Meng er de stukken ui, de gepelde teentjes knoflook en de blaadjes tijm onder.
-
Snij de spaghettipompoen in de lengte in 2 en leg de helften bij de andere pompoen. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Zet de bakplaat met de pompoenen ± 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en bewaar een beetje kookvocht.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de kwartelfilets goudbruin aan beide kanten. Dek af en laat nog ± 12 min. bakken op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Haal de pompoenen uit de oven. Schraap het vruchtvlees uit de helften spaghettipompoen en meng de slierten onder de pasta.
-
Doe de andere stukken pompoen in een hoge maatbeker, voeg de kippenbouillon toe en mix fijn. Voeg eventueel wat kookvocht van de pasta toe als de saus te dik is. Kruid met peper en zout.
-
Meng de saus onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta samen met de kwartelfilets over de borden.
U kan de kwartelfilets vervangen door kip- of kalkoenfilets. Baby eet mee + 4 maand Door de ingredienten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (25 min.) 1 Snij 100 g vruchtvlees van pompoen in blokjes. 2 Kook de pompoen samen met 25 g linguine 15 à 20 min. in een bodempje water. 3 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Mort Subite Gueuze Lambic Geuze