- Bewaar

- Bewaar
Linguine met groene groenten en mascarponesausje
Onze drankensuggesties
Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Umbria Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd:zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de spinazieblaadjes en de diepgevroren erwten toe en roerbak tot de spinazie geslonken is.
-
Meng er de mascarpone onder. Laat goed opwarmen en kruid met peper en zout.
-
Meng de saus onder linguine en bestrooi met de parmezaanschilfers.
-
Afwerking:
-
Werk af met 1 partje clementine en 1 blaadje munt.
Onze drankensuggesties
Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Umbria Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Maak schilfers van de parmezaan met een dunschiller.
-
Bereiding:
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd:zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de spinazieblaadjes en de diepgevroren erwten toe en roerbak tot de spinazie geslonken is.
-
Meng er de mascarpone onder. Laat goed opwarmen en kruid met peper en zout.
-
Meng de saus onder linguine en bestrooi met de parmezaanschilfers.
-
Afwerking:
-
Werk af met 1 partje clementine en 1 blaadje munt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Orvieto Classico D.O.C. Villa Sopita Umbria Italië