Linguine met pesto, boterbonen en merguez
Linguine met pesto, boterbonen en merguez

Linguine met pesto, boterbonen en merguez

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 761 kcal
Vet 29.2 g
Verzadigd vet 9.8 g
Koolhydraat 84.6 g
Suiker 7.9 g
Vezel 9.9 g
Eiwit 35.1 g
Zout 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10min)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes.

  4. Snipper de ui fijn.

  5. Verwijder de uiteinden van de boterbonen.

  6. Snij de merguez in plakjes van 3 cm.

  7. Bereiding:
  8. Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de boterbonen toe. Giet af.

  9. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui 1 min. Meng er de paprika en de merguez onder en roerbak nog 10 min.

  10. Voeg de paprika en de merguez toe aan de linguine en de boterbonen en meng er de pesto onder. Kruid met peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10min)

  3. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes.

  4. Snipper de ui fijn.

  5. Verwijder de uiteinden van de boterbonen.

  6. Snij de merguez in plakjes van 3 cm.

  7. Bereiding:
  8. Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de boterbonen toe. Giet af.

  9. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui 1 min. Meng er de paprika en de merguez onder en roerbak nog 10 min.

  10. Voeg de paprika en de merguez toe aan de linguine en de boterbonen en meng er de pesto onder. Kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 761 kcal
Vet 29.2 g
Verzadigd vet 9.8 g
Koolhydraat 84.6 g
Suiker 7.9 g
Vezel 9.9 g
Eiwit 35.1 g
Zout 1.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië

Bekijk het recept digitaal