- Bewaar

- Bewaar
Linguine met pesto, boterbonen en merguez
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de uiteinden van de boterbonen.
-
Snij de merguez in plakjes van 3 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de boterbonen toe. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui 1 min. Meng er de paprika en de merguez onder en roerbak nog 10 min.
-
Voeg de paprika en de merguez toe aan de linguine en de boterbonen en meng er de pesto onder. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Verwijder de uiteinden van de boterbonen.
-
Snij de merguez in plakjes van 3 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg de laatste 8 min. de boterbonen toe. Giet af.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de ui 1 min. Meng er de paprika en de merguez onder en roerbak nog 10 min.
-
Voeg de paprika en de merguez toe aan de linguine en de boterbonen en meng er de pesto onder. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Hardy's `Stamp of Australia' Cabernet-Merlot Australië