- Bewaar

- Bewaar
Linguine met pompoen en zwarte olijven
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de venkel in kleine blokjes.
-
Schil de verse pompoen, verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Snij de ui in stukjes.
-
Hak de olijven grof.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui gedurende 1 min. Voeg de blokjes venkel en de passata toe. Breng op smaak met tijm, laurier, paprikapoeder, Provençaalse kruiden, rozemarijn en sojasaus. Dek af en laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de (diepgevroren) pompoenblokjes toe en laat afgedekt 10 min. sudderen. Kruid met peper en zout.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Serveer de linguine met de saus. Bestrooi met de verse koriander en stukjes olijf.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de venkel in kleine blokjes.
-
Schil de verse pompoen, verwijder de pitjes en snij in blokjes.
-
Snij de ui in stukjes.
-
Hak de olijven grof.
-
Snipper de koriander fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui gedurende 1 min. Voeg de blokjes venkel en de passata toe. Breng op smaak met tijm, laurier, paprikapoeder, Provençaalse kruiden, rozemarijn en sojasaus. Dek af en laat 10 min. sudderen.
-
Voeg de (diepgevroren) pompoenblokjes toe en laat afgedekt 10 min. sudderen. Kruid met peper en zout.
-
Kook ondertussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Serveer de linguine met de saus. Bestrooi met de verse koriander en stukjes olijf.